Το J2US θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.
Έχει ακουστεί ότι η Κατερίνα Στικούδη θα βρίσκεται στο σόου σε ρόλο έκπληξη.
Πληροφορίες του newsit λένε ότι δεν θα διαγωνιστεί, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά θα αναλάβει τα παρασκήνια, δηλαδή το Green Room, συζητώντας με τους διαγωνιζόμενους του φιλανθρωπικού show.
Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν θα έχει μαζί του, στο backstage, την Κατερίνα Στικούδη που θα μεταφέρει και τα σχόλια που θα γίνονται στα social media.
Βέβαια, όπως είναι γνωστό η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σίγουρα κάποιο διάστημα θα απουσιάσει από το πλατό.
Τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων φέτος είναι πολύ εντυπωσιακά. Θα απολαύσουμε λοιπόν στο show τους:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας