Η πορεία του Χρήστου Βασιλόπουλου στις διεθνείς παραγωγές έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, από τη μετακόμισή του για επαγγελματικούς λόγους στο Λος Άντζελες.
Στα χρόνια που μεσολάβησαν, ο έλληνας ηθοποιός έχει κάνει πολλά βήματα, με τελευταίο τη συμμετοχή του στη νέα χολιγουντιανή ταινία «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, με την παρουσία του πρωταγωνιστή και διάσημου ηθοποιού να έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στην συμπρωτεύουσα.
Ενθουσιασμένος από αυτή την ξεχωριστή συνεργασία, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον πρωταγωνιστή του Hollywood σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του:
«Δουλεύοντας με τον εμβληματικό @antoniobanderasoficial που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο ευγενικούς, πιο όμορφους και πιο ταπεινούς κορυφαίους άνδρες που έχω γνωρίσει ποτέ στο σετ. Σας ευχαριστώ για αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής!»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας