Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Βασιλόπουλος : Μιλάει για τη ζωή στο Λος Άντζελες και πώς άλλαξε η ζωή του όταν έγινε πατέρας

Χρήστος Βασιλόπουλος : Μιλάει για τη ζωή στο Λος Άντζελες και πώς άλλαξε η ζωή του όταν έγινε πατέρας

«Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να έρθουμε Ελλάδα. Φλερτάρω με την ιδέα μου αρέσει. Είμαι ανοιχτός να δουλέψω στην Ελλάδα. Κάνω ήδη πρόβες για μια παράσταση που θα ανέβει του χρόνου στην Ελλάδα»

Μια μακρινή «βόλτα» μέχρι το Λος Άντζελες έκαναν σήμερα οι Roomies προκειμένου να συναντήσουν το Χρήστο Βασιλόπουλο!
«Όταν ήρθα το 2009 δεν είχα καμία άκρη, κανένα μάνατζερ. Είχα έρθει με σκοπό να κάτσω έξι μήνες για να κάνω κάποια μαθήματα, και οι έξι μήνες έγιναν ένας χρόνος, και φτάσαμε κάπως έτσι στα 12 χρόνια. Η πρώτη μου δουλειά στις ΗΠΑ ήταν μια συμμετοχή σε μια ταινία μικρού μήκους. Μετά έκανα μία αμερικανική ταινία, ανεξάρτητο σινεμά, γυρισμένη στο Κάνσας, και μετά από αυτή την ταινία άρχισα να κλείνω διαφημίσεις», περιέγραψε για το ξεκίνημά του στις ΗΠΑ ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Η ζωή του και οι επιτυχίες του

«Οτιδήποτε έχω κατακτήσει μέχρι στιγμής εδώ, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, επιμονής, υπομονής, συνεχούς εκπαίδευσης και μία συνεχή προσπάθεια και με τις ακροάσεις αλλά και μέσα μου. Έφυγα από τη βολή μου, από την Αθήνα, κάπου που έβγαζα λεφτά και κατάλαβα ότι δεν κάνω πια αυτή τη δουλειά για να είμαι γνωστός. Μου έφυγε το χούι να θέλω να πηγαίνω κάπου να με αναγνωρίζουν», εξήγησε ο ίδιος.

«Την τελευταία φορά που βγήκαμε να φάμε έξω με τη Σάρα, τη γυναίκα μου, στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τη γυναίκα του», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με τους διάσημους που έχει συναντήσει στις ΗΠΑ.

Μιλώντας για τις αλλαγές που έρχονται στον τρόπο που γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε ότι «Στο τελευταίο σίριαλ που δούλεψα, ήταν μια κυρία δίπλα μου στο βαν που ήρθε να μας πάρει να πάμε στο γύρισμα και μου είπε ότι ήταν αυτή που συντόνιζε τους ηθοποιούς για το γύρισμα των ερωτικών σκηνών, ώστε να νιώθουν άνετα. Αυτό είναι πολύ σωστό γιατί προστατεύει τη γυναίκα, από την άλλη αφαιρεί τη μαγεία από τη φυσικότητα που μπορεί να βγάζουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους».

«Έκανα μία guest εμφάνιση σε μια σειρά που λέγεται Old Men και πρωταγωνιστεί ο Τζεφ Μπρίτζες. Κάνω έναν Έλληνα σε ένα επεισόδιο», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με την πιο πρόσφατη δουλειά του στις ΗΠΑ.

Αναφερόμενος στην πατρότητα, και πώς βιώνει ο ίδιος την ύπαρξη του μικρού Απόλλωνα στη ζωή του, καθώς έγινε μπαμπάς πριν δέκα μήνες, ο γοητευτικός ηθοποιός είπε ότι «Έχω τρελαθεί, και κάθε μέρα τρελαίνομαι και κάθε μέρα ξυπνάω και κοιμάμαι με την ιδέα του Απόλλωνα. Όταν δεν είμαστε μαζί κοιτάζω φωτογραφίες στο κινητό μου. Είναι μια ξεχωριστή σχέση».

«Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να έρθουμε Ελλάδα. Φλερτάρω με την ιδέα μου αρέσει. Είμαι ανοιχτός να δουλέψω στην Ελλάδα. Κάνω ήδη πρόβες για μια παράσταση που θα ανέβει του χρόνου στην Ελλάδα», είπε κλείνοντας σχετικά με τις σκέψεις του για το μέλλον.

Βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024