Άντζελα Γκερέκου: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου – Το πρώτο της μήνυμα
Η ανάρτησή της στα social media και το «ευχαριστώ» στον κόσμο.
Στο πένθος βυθίστηκε η Ελλάδα και ο καλλιτεχνικός χώρος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19/7), από ανακοπή καρδιάς, στα 81 του χρόνια.
Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την οικογένειά, τους φίλους και τους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. Πριν από λίγη ώρα, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, έγραψε το πρώτο μήνυμα στα social media.
Συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ της στο facebook, έγραψε: «…σας ευχαριστώ…», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αγάπη της στον κόσμο που της στέλνει μηνύματα συμπαράστασης.
Δείτε παρακάτω το post της:
- Έκτακτα μέτρα στην αγορά αναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Καθ’ οδόν «τσουχτερά» πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Πώς θα υποβάλετε ένσταση
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Προσαγωγή άνδρα με την υποψία της κατασκοπείας στα Μέγαρα
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή – Εναλλακτικές διαδρομές
- Ο Bill Georgoussis και τα περιοδικά που άλλαξαν τον κόσμο – «Το ίντερνετ δε βοηθάει να είσαι up to date»
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442