Δύσκολες ώρες για την Ντέπυ Γκολεμά – Βαρύ πένθος για την τηλεκριτικό
Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή, η ίδια η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση στον προσκοπικό της στο Facebook
Δύσκολες ώρες διανύει η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά καθώς έφυγε… από τη ζωή η πολυαγαπημένη της αδερφή, Μάδγα.
Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή, η ίδια η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση στον προσκοπικό της στο Facebook.
Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο που ραγίζει… καρδιές, αποχαιρετώντας την αδερφή της, Μάγδα.
«Για μένα ήσουν άγγελος μου και έτσι ανεβαίνεις ψηλά. Θα διαβείς τις ολάνοιχτες πόρτες μέσα σε ψαλμωδίες και τραγούδια που τόσο σου αρέσουν. Η μεγάλη μου αδερφή, η Μάγδα μου, πήρε το δρόμο του ουρανού. Με πρωτοκράτησε αγκαλιά 18 ετών και δε με άφησε ως που να έρθει το Αλχαιμερ και να τα αλλάξει όλα. Αδερφή και μάνα και φίλη και ότι ήθελα.
Σε ευχαριστώ Μαγδάκι μου πολύ. Θα θυμάμαι τα τραγούδια σου, τη φροντίδα στη μάνα, τη σπιτική σου λεμονάδα. Απάνω θα βρεις και τον αδερφό μας, τον κολλητό σου που δεν μπόρεσες να μάθεις ότι έφυγε πέρσι Ιούνιο μήνα. Πάντα θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκιέ μου άγγελε. Ξεκουράσου αγαπημένη μου», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά.

- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442