Σοφία Φιλιππίδου για #metoo: Ήξερα για ναρκισσιστικές συμπεριφορές αλλά όχι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Η Σοφία Φιλιππίδου μίλησε για όλα
Για τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και την έκταση που πήραν μίλησε η Σοφία Φιλιππίδου στο Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.
«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Άκουγα κι ήξερα για κάποιες συμπεριφορές ναρκισσιστικές. Από την άλλη δεν ήξερα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κι ειλικρινά δεν γνώριζα μέχρι που μπορούσε να φτάσει αυτό και πως έφτασε εκεί που έφτασε. Ευτυχώς μίλησαν και φτάσαμε σε αυτά τα αποκαλυπτικά πράγματα και δημιουργήθηκε και το #Me Too, που πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά, να το υποστηρίξουμε και να είμαστε όλοι μαζί. Αλλά να έχουμε και την γνώση ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσουμε» ανέφερε η Σοφία Φιλιππίδου.
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Γαλακτοκομικά: Αυξήθηκε 11% το διεθνές εμπόριο – Το τυρί παραμένει η «ατμομηχανή» του κλάδου
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442