Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε γνωστή μέσα από το GNTM 2 όπου μοιράστηκε την «πρωτιά» μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η όμορφη νικήτρια του ριάλιτι μόδας αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο.
Άννα Μαρία Ηλιάδου: Με πορτοκαλί σέξι φόρεμα στα Ματογιάννια
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε βραδυνή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με νεαρό ψηλό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Η φυσική της ομορφιά, οι αναλογίες της και το σέξυ πορτοκαλί φόρεμά της μαγνήτισε τα βλέμματα και ανέβασε την διάθεση των ανδρών.
Η Άννα Μαρία έχει ήδη καταφέρει πολλά στην καριέρα της ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με μεγάλους οίκους μόδας και κάνοντας εμφανίσεις σε εξώφυλλα διεθνών περιοδικών.
Το μόντελινγκ στην Ελλάδα
Η Άννα Μαρία Ηλιάδου σε συνέντευξη της δήλωσε πως ο χώρος εδώ δεν σου δίνει μεγάλες ευκαιρίες.
«Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές σε αυτόν τον χώρο και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις πλέον, μέσω Instagram, εγώ από εκεί βγάζω τα λεφτά μου», εξήγησε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!