Ηλίας Βρεττός : «Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου»
Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.
Ο Ηλίας Βρεττός, έκατσε το βράδυ Πέμπτης, απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό του The 2night Show και μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.
«Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Οι χαρακιές στο κορμί είναι και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό. Είναι και πως το βλέπεις κι έχει σημασία κι η ψυχολογία.
Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Ο αδερφός μου, μετά το ατύχημα, ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Άλλαξα φίλους και συνεργάτες κι ήρθαν κάποιοι καινούριοι.»
- Βόλος: Θύμα επίθεσης από σκυλιά 60χρονος που πήγε για τρέξιμο
- Πώς μπορούμε να μάθουμε στη γάτα κόλπα – Τα βήματα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Ε’)
- Onirama: Διαλύθηκε το συγκρότημα μετά από 25 χρόνια – Τι λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442