Τη γνωρίσαμε το 2019 μέσα από τη δυναμική συμμετοχή της στο «GNTM» από όπου βγήκε και νικήτρια. Φέτος την απολαύσαμε στο Survivor όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς, για λόγους υγείας.
O λόγος για την Κάτια Tαραμπάνκο, η οποία παραχώρησε στο συνέντευξη στο περιοδικό «You», η οποία σχολιάστηκε από την εκπομπή Happy Day.
Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και τις απειλές που δέχτηκε μετά το GNTM.
«Σίγουρα δέχθηκα πολλά σχόλια. Ενοχλήθηκα, απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή φρίκαρα. Ήθελα απλά να κλειστώ σε ένα σπίτι. Να κλείσω το κινητό μου και να μην έχω κανέναν. Αυτή η κατάσταση κράτησε για δυο μήνες. Δεν μου συνέβαινε κάθε μέρα, αλλά ερχόταν κι έφευγε. Ένιωθα ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Όμως, πολλές φορές ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κριτής. Δέχθηκα πολλά ακραία σχόλια, ακόμη και απειλές, ότι “αν σε πετύχω έξω θα σου χαράξω το πρόσωπο”. Απ’ όλα θα υπάρχουν, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν.»
Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό με μία δασκάλα η οποία ισχυριζόταν ότι μπερδευόταν και δεν πρόφερε καλά το όνομά της προκειμένου να την κοροϊδέψει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας