Η Δημουλίδου δημοσιεύει επική ανάρτηση για την κόντρα της με τον Βαρθακούρη
Ο ένας τραγουδιστής-παρουσιαστής. Η άλλη συγγραφέας-ενεργή χρήστρια του Facebook. Η κόντρα τους απλώς επική
Η κόντρα ανάμεσα σε Χρυσηίδα Δημουλίδου και Χάρη Βαρθακούρη, μόλις… φούντωσε για τα καλά. Πρόκειται για μία κόντρα που ξεκίνησε από την κριτική της συγγραφέως στον τραγουδιστή για την παρουσία του στο Σου Κου Family.
Ακολούθησε η σκληρή απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως αν ήθελε να τον διορθώσει, θα έπρεπε να του στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.
Σε νέα μακροσκελή ανάρτησή της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου παρακάλεσε τον Χάρη Βαρθακούρη να δείξει το μήνυμά της και έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
- Το ότι οι συγγραφείς πρέπει να γράφουν αυστηρά μόνο βιβλία και να μην έχουν γνώμη στο δημόσιο βίο και γεγονότα… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι έχω ωριμάσει- άρα γεράσει- επομένως έχω το ακαταλόγιστο και δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ και να πράξω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι εκφράζομαι στην Ελληνική γλώσσα αλλά δεν γίνονται αντιληπτά αυτά που γράφω, μεταφέροντας παραποιημένη την έννοια κειμένων μου… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι ζηλεύω τα ευτυχισμένα, πολιτισμένα ζευγάρια και τις όμορφες νέες γυναίκες… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι δηλώνω συγγραφέας του τύπου «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις»… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι χρησιμοποιώ “επώνυμους” για να αναγνωριστώ στο Πανελλήνιο και να πουλήσω τα βιβλιαράκια μου που δεν αγοράζει κανένας… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι είμαι αγενής, κακόβουλος άνθρωπος που δεν έχει κανένα σκοπό στην ζωή του, απλά περιφέρομαι ως δηλητηριώδες φίδι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι πρέπει να το “βουλώνω” όταν μιλούν οι άλλοι και μόνο να ακούω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
- Το ότι η ζωή μου είναι κενή, χωρίς ενδιαφέρονται πέρα από το να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
Πολλά με ξεπερνούν σ’ αυτή την χώρα. Όπως η Αγένεια, Ημιμάθεια, Αμάθεια, Ψεύδη, Υποκρισία, έλλειψη Παιδείας, έλλειψη Καλών Τρόπων, οι Συκοφαντίες, η Χειραγώγηση, η έλλειψη Σεβασμού, η Περιφρόνηση στις ώριμες ηλικίες ή τον αδύναμο κρίκο, η ανικανότητα Αντίληψης της πραγματικότητας, η έλλειψη σεβασμού στην Προσφορά, κάθε είδους, η Αναξιοκρατία, η μη δημόσια Αναγνώριση των πραγματικά ικανών και ταλαντούχων ανθρώπων, η επικράτηση κυκλωμάτων κλπ κλπ.»
Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση, της οποίας έπονται τρελά σχόλια που δεν ξέρει κανείς αν έγιναν στ’ αλήθεια υποστηρικτικά ή για τρολάρισμα. Σε κάποιο σημείο, η συγγραφέας συγκρίνει τον εαυτό της με το Νίκο Καζαντζάκη…
Φάση, δεν περιγράφουμε άλλο.
EIΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…
-Το ότι τάσσομαι υπέρ των γυναικών, τις υπερασπίζομαι κι εκείνες μου επιτίθενται με τον…
Δημοσιεύτηκε από Chrysiida Dimoulidou στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442