Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η εμμονή με την Γιούσεφ και η ανατριχιαστική ομολογία του δολοφόνου της Ναυπάκτου

Η εμμονή με την Γιούσεφ και η ανατριχιαστική ομολογία του δολοφόνου της Ναυπάκτου

Ανατριχίλα προκαλεί η κυνική ομολογία του 32χρονου Ανδρέα Ρουπακιά, που έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου, ότι προέβη στην αποτρόπαια πράξη του επειδή πίστευε ότι το θύμα έβαζε λόγια στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, ώστε να μη συνάψει σχέση μαζί του

Ανατριχίλα προκαλεί η κυνική ομολογία του 32χρονου Ανδρέα Ρουπακιά, που έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου, ότι προέβη στην αποτρόπαια πράξη του επειδή πίστευε ότι το θύμα έβαζε λόγια στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, ώστε να μη συνάψει σχέση μαζί του!

Στην απολογία του στον ανακριτή, που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι, ο 32χρονος δολοφόνος της Ναυπάκτου, ο οποίος είχε εμμονή και με τη γνωστή χορεύτρια και μοντέλο Αναστασία Γιούσεφ, αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εμμονικό έρωτά του για την κοπέλα που του είχε κλέψει την καρδιά, καθώς και το μίσος που έτρεφε για τον 35χρονο επιχειρηματία, τον οποίο θεωρούσε -εσφαλμένα- εμπόδιο για την εξέλιξη της γνωριμίας του με τη γυναίκα αυτή.

Τι τον οδήγησε στον φόνο;

«Είχα εμμονή με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πίστευα ότι ο Σπύρος δεν την άφηνε να ανταποκριθεί. Θεωρούσα πως της έβαζε λόγια και γι’ αυτό του επιτέθηκα για να τον χτυπήσω. Πήγα να λογαριαστούμε σαν άνδρες!» παραδέχεται στο απολογητικό υπόμνημά του ο Ανδρέας Ρουπακιάς, ο οποίος ήταν φανατικός stalker και της χορεύτριας Αναστασίας Γιούσεφ. Στη συνέχεια αναφέρεται και πάλι στην εμμονή του για τη γυναίκα που ποθούσε το τελευταίο διάστημα, η οποία είχε φτάσει σε επίπεδο ψύχωσης.

  • «Ο παθών διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μια κοπέλα, για την οποία τρέφω έντονα συναισθήματα και την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα πολιορκούσα σε διαρκή βάση, πιστεύοντας εν τέλει ότι αυτή θα ανταποκριθεί στο ερωτικό μου κάλεσμα. Κατά το χρονικό διάστημα των προσπαθειών μου να την προσεγγίσω, προέβαινα σε ακραίες πράξεις, όπως την παρακολουθούσα όπου και αν πήγαινε, καθώς επίσης παρακολουθούσα σε καθημερινή βάση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία διατηρούσε λογαριασμούς και μάθαινα πληροφορίες για την κοινωνική της ζωή, όπως με ποιο πρόσωπο διατηρεί σχέση κ.λπ.» αναφέρει, ενώ παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν του είχε αφήσει την παραμικρή ελπίδα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούσε το θύμα τον μοναδικό λόγο που η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος δεν ανταποκρινόταν στα αισθήματά του.

Η ομολογία που ανατριχιάζει

«Εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν σε εμένα ήταν ο παθών, καθώς γνώριζα ότι αυτή στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και αυτό το χρονικό διάστημα μεταξύ τους υπήρχε προσπάθεια επανασύνδεσης. Κατά την προσπάθειά μου να την προσεγγίσω (…), συχνά ερχόμουν αντιμέτωπος τόσο με οικεία της πρόσωπα όσο και με τον κοινωνικό της περίγυρο, είτε με διάφορους φίλους της κ.λπ., οι οποίοι, είτε διά ζώσης είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με λοιδορούσαν, με χλεύαζαν» τονίζει ο κατηγορούμενος, ενώ εξηγεί τι τον οδήγησε να πάει στο κατάστημα επίπλων του αδικοχαμένου επιχειρηματία και να… λογαριαστεί μαζί του.

Όπως εξηγεί, λίγες ώρες προτού αποφασίσει να βάψει τα χέρια του με αίμα, πληροφορήθηκε από τους φίλους του ότι ο Σπύρος Καρέλης και ο κύκλος του «διέρρεαν και πάλι πολύ εξυβριστικά, δυσμενή και υποτιμητικά σχόλια εις βάρος μου». Ύστερα από αυτό, ο θυμός του 32χρονου ήταν τόσο έντονος, που όλη τη μέρα δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ και, ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση, μη έχοντας αντίληψη της πραγματικότητας και συνείδηση όσων πράττω, το απόγευμα της ίδιας μέρας πήρα τη μηχανή μου και κατευθύνθηκα στο κατάστημα του θύματος, προκειμένου να τον βρω και να λογαριαστούμε σαν άνδρες» εξηγεί στο απολογητικό υπόμνημα, που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024