Στην Πάτμο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς η παρουσιάστρια στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της διακοπών έκανε στάση στο νησί της Αποκάλυψης.
Η ξανθιά παρουσιάστρια στέλνει από εκεί την αγάπη της σε όλους τους followers της, σχηματίζοντας με μια τεράστια καρδιά στην άμμο και ποζάροντας ξαπλωμένη δίπλα σε αυτή φορώντας ένα πολύχρωμο μικροσκοπικό μπικίνι.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ελλάδα μου. Αυτά απο μένα!»
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».