
Αντετοκούνμπο: Είμαι πιστός στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του «μέντορά» του, Τζέισον Κιντ, από την τεχνική ηγεσία των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την αναπάντεχη εξέλιξη.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του «μέντορά» του, Τζέισον Κιντ, από την τεχνική ηγεσία των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την αναπάντεχη εξέλιξη.
«Αν η ομάδα θεωρεί ότι το καλύτερο είναι να παραχωρηθώ εγώ με ανταλλαγή ή να απολυθεί ο προπονητής για να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου, αυτή η απόφαση είναι η σωστή», ανέφερε με πιο «καθαρό» μυαλό πλέον ο Giannis σε δηλώσεις του σχετικά με την απόλυση του Κιντ.
«Ο Κιντ ήταν ο δεύτερος προπονητής μου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι ότι είμαι πιστός στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Τον αγαπάω σαν προπονητή και άνθρωπο και του εύχομαι τα καλύτερα», είπε αρχικά ο αστέρας των «ελαφιών» και πρόσθεσε σχετικά με την απόλυση του Κιντ: «Αυτή η απόφαση δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι απόφαση της ομάδας. Αν η ομάδα θεωρεί ότι το καλύτερο είναι να παραχωρηθώ εγώ με ανταλλαγή ή να απολυθεί ο προπονητής για να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου, αυτή η απόφαση είναι η σωστή».
Όταν ρωτήθηκε για το τι είπε με τον Κιντ, σχολίασε: «Ήταν μία κουβέντα ανάμεσά μας. Κάποια πράγματα δημοσιεύτηκαν, αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμα που δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου».
in.gr
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442