Με ηγέτη τον Χαρνταγουέι οι Χοκς νίκησαν στην παράταση τους Σπερς
Ο Τιμ Χαρνταγουέι, πέτυχε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 29 πόντους, συμπεριλαμβανομένης και της ελεύθερης βολής στην παράταση, οδηγώντας τους Ατλάντα Χοκς σε επιβλητική νίκη με 114-112 απέναντι στους Σπερς.
Ο Τιμ Χαρνταγουέι, πέτυχε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 29 πόντους, συμπεριλαμβανομένης και της ελεύθερης βολής στην παράταση, οδηγώντας τους Ατλάντα Χοκς σε επιβλητική νίκη με 114-112 απέναντι στους Σπερς.
Η ομάδα του Σαν Αντόνιο είχε την ευκαιρία να κάνει δικό της το παιχνίδι, αλλά στο «λέι απ» του Λέοναρντ, η μπάλα κύλησε γύρω από το χείλος του καλαθιού και γλίστρησε έξω. Ο Χαρνταγουέι σημείωσε 21 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε τους πρώτους οκτώ πόντους στην παράταση. Επίσης πέτυχε τη μία από τις δύο ελεύθερες βολές, μόλις 10,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, βάζοντας μπροστά την Ατλάντα για τα καλά. Ρεκόρ καριέρας και από τον Πωλ Μίλσαπ με 32 πόντους, βοηθώντας αποφασιστικά τα «γεράκια». Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του αγώνα ισόπαλες 100-100.
Ο Τζάκσον με 27 πόντους και ο Αντρέ Ντράμοντ με 25 και 18 ριμπάουντ, διαμόρφωσαν τα δεδομένα της νίκης για τους Ντιτρόιτ Πίστονς απέναντι στους Μαιάμι Χιτ, με 107-98. Οι Χιτ, αγωνίστηκαν χωρίς τον Χασάν Ουάιτσαϊντ.
Ο Μάιλς Τέρντερ σημείωσε 23 πόντους και άρπαξε 12 ριμπάουντ για να οδηγήσει τους Ιντιάνα Πέισερς σε νίκη με 117-104 απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ.
Ο Μακ Κόλουμ πέτυχε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 43 πόντους, επιτρέποντας στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στη νίκη με 95-89 επί της Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Με αυτή την απόδοση ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του με 37 πόντους, που είχε σημειώσει δύο φορές. Ηταν η έβδομη φορά που ο Μακ Κόλουμ σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους αυτή τη σεζόν.
Λόουρι και Ντε Ροζάν σημείωσαν συνολικά 72 πόντους και οι Τορόντο Ράπτορς κατάφεραν να πανηγυρίσουν με 123-114 στο Λος Αντζελες κόντρα στους Λέικερς. Ο Λόουρι πέτυχε 41, έχοντας επτά ασίστ και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Ντε Ροζάν πέτυχε 31 πόντους.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Λ.Α.Λέικερς-Τορόντο 114-123
Μισεσότα-Πόρτλαντ 89-95
Ατλάνα-Σαν Αντόνιο 114-112 (παράταση)
Μαϊάμι-Φοίνιξ 98-107
Ιντιάνα-Ορλάντο 117-104
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες στη Θεσσαλονίκη – Εμπλέκονται 14 άτομα
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Ε’)
- Λένα Δροσάκη για #MeToo: «Το να πάρεις θάρρος να μιλήσεις για μία πληγή, δεν έχει μόνο θετικό πρόσημο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442