Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μικροτραυματισμός του Σεμπά στην πρώτη προπόνηση στην Αυστρία

Μικροτραυματισμός του Σεμπά στην πρώτη προπόνηση στην Αυστρία

Ο Σεμπά αποτελεί το πρώτο «θύμα» τραυματισμού στην προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε ελαφρά, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Φιγκέιρας, και αποχώρησε από το δίτερμα. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κάνει λόγο για αιμάτωμα αριστερά στον κοιλιακό τοίχο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης -για προληπτικούς λόγους- το επόμενο 24ωρο.

Ο Σεμπά αποτελεί το πρώτο «θύμα» τραυματισμού στην προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε ελαφρά, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Φιγκέιρας, και αποχώρησε από το δίτερμα.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κάνει λόγο για αιμάτωμα αριστερά στον κοιλιακό τοίχο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης -για προληπτικούς λόγους- το επόμενο 24ωρο.

Στο πρώτο δίτερμα της σεζόν, κατά τη διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης στο Λάνγκενφλεντ, ο Ντομίνγκες σημείωσε το πρώτο γκολ με μακρινό σουτ, ανοίγοντας… λογαριασμό, έστω και σε ένα προπονητικού χαρακτήρα δίτερμα, ενόψει της νέας σεζόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο