Ατομικό πρόγραμμα έκανε πάλι ο Μπεργκ, δύσκολα να παίξει με ΠΑΣ
Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες του Μάρκους Μπεργκ να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες του Μάρκους Μπεργκ να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Σουηδός επιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και πλέον φαντάζει δύσκολο να συμπεριληφθεί έστω στη 18άδα της αναμέτρησης. Ακολουθεί άλλωστε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει σε αυτό το ματς τον κορυφαίο επιθετικό του στο 100%.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Μέντες, Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης (ο Ολλανδός έκανε παράλληλα και θεραπεία), οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό των «πρασίνων» για το παιχνίδι της Δευτέρας.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα (17:00) με προπόνηση στο Κορωπί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας