Η Βαλένθια κατέκτησε το EuroCup απέναντι στην Ούνιξ Καζάν
Με τη Βαλένθια να αναδεικνύεται κυπελλούχος Ευρώπης έπεσε η «αυλαία» του φετινού EuroCup. Οι «νυχτερίδες» συνέτριψαν 85-73 την Ούνιξ του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι, και των Ελλήνων διεθνών (Βουγιούκας, Ζήσης και ο τραυματίας Καϊμακόγλου που δεν αγωνίστηκε και πάλι) στο Καζάν και σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο τελικό (80-67) στην Ισπανία πανηγύρισαν για τρίτη φορά στην Ιστορία τους την κατάκτηση κυπέλλου Ευρώπης (2003 ULEB Cup, 2010 EuroCup, 2014 EuroCup).
Με τη Βαλένθια να αναδεικνύεται κυπελλούχος Ευρώπης έπεσε σήμερα η «αυλαία» του φετινού EuroCup.
Οι «νυχτερίδες» συνέτριψαν 85-73 την Ούνιξ του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι, και των Ελλήνων διεθνών (Βουγιούκας, Ζήσης και ο τραυματίας Καϊμακόγλου που δεν αγωνίστηκε και πάλι) στο Καζάν και σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο τελικό (80-67) στην Ισπανία πανηγύρισαν το τρίτο Κύπελλο Ευρώπης της Ιστορίας τους (2003 ULEB Cup, 2010 EuroCup, 2014 EuroCup) και φυσικά την απευθείας συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο, όπου περιορίστηκε στους 4 πόντους, τα λάθη (11) και τα τραγικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75 (5/20 τρίποντα) δεν επέτρεψαν στην Ούνιξ να κάνει όνειρα ανατροπής του -13 (80-67), με το οποίο είχε ηττηθεί στην Ισπανία στον πρώτο τελικό.
Στον αντίποδα, η Βαλένθια των 17 ασίστ ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-4 και αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα δεν απειλήθηκε μέχρι το σφύργιμα της λήξης.
Κορυφαίος των Κυπελλούχων Ευρώπης ο Τζάστιν Ντόελμαν με 26 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ράφα Μαρτίνεθ με 14 και 4/5 τρίποντα.
Από τους ηττημένους ο Άντριου Γκούντλοκ ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση (22π.) για να έρθει η ανατροπή, τι στιγμή που ο Νίκος Ζήσης έμεινε στους 5 πόντους και ο Ιαν Βουγιούκας στους 11.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Οι Ιρανοί τίμησαν τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μετά από πυραυλικό χτύπημα σε δημοτικό σχολείο θηλέων στη Μινάμπ – Σκόραρε ο Ταρέμι, βασικός ο Μπρούνο στο φιλικό Ιράν – Νιγηρία.
LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 για τα προκριματικά του U21 EURO 2027. Μετάδοση από το EΡΤ Sports 3.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε κάτω από το χαλί τα προβλήματα της διαιτησίας και σφυρίζει αδιάφορα για τα λάθη στην κανονική περίοδο της Super League
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας