«Αύριο έρχεται η μεγαλύτερη "βόμβα" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη φετινή χρονιά», έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Λαμάρ Όντομ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μερικές ώρες αργότερα η Λαμποράλ Κούτσα τον επιβεβαίωσε καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αστέρα του ΝΒΑ!
«Αύριο έρχεται η μεγαλύτερη «βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη φετινή χρονιά», έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Λαμάρ Όντομ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μερικές ώρες αργότερα η Λαμποράλ Κούτσα τον επιβεβαίωσε καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αστέρα του ΝΒΑ!
Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) υπέγραψε για δύο μήνες με οψιόν επέκτασης ως το τέλος της σεζόν.
Ο δύο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τη φανέλα των Λέικερς (2009, 2010) παρέμενε χωρίς ομάδα από την αρχή της σεζόν. Τον περασμένο Νοέμβριο έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά.
Ο Όντομ θα έρθει στην Ελλάδα αρχικά στις 7 Μαρτίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στις 21 του ίδιου μήνα στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας