Ο Ίβκοβιτς ετοιμάζει Πελεκάνο, δεν προλαβαίνει τον 1ο τελικό ο Λο
Με μοναδικό πρόβλημα τον Έϊσι Λο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο -εξ αναβολής- τελικό της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/5, 19:00). Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω του διαστρέμματος που αποκόμισε από τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στη 12άδα των «ερυθρολεύκων».
Με μοναδικό πρόβλημα τον Έϊσι Λο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο -εξ αναβολής- τελικό της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/5, 19:00).
Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω του διαστρέμματος που αποκόμισε από τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στη 12άδα των «ερυθρολεύκων».
Ο Λο συνέχισε τις θεραπείες του, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας να είναι σχεδόν απίθανη.
Έτσι, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου ο Αμερικανός να αγωνιστεί στο δεύτερο τελικό, στο ΟΑΚΑ, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (24/5, 19:00).
Λογικά, στη 12άδα, στη θέση του Λο, θα βρίσκεται ο Μιχάλης Πελεκάνος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.