Ως την Τρίτη οι πληρωμές των παικτών στην ΑΕΚ
Το χρώμα του χρήματος θα δουν ως την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρέλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα μοιραστούν 900.000 ευρώ, δηλαδή το 90% του ποσού που κατάφεραν να συγκέντρωσαν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Εκτός των ποδοσφαιριστών, θα πληρωθούν για τον μήνα Ιανουάριο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Όλοι παρόντες στην προπόνηση πλην του Δέλλα.
Το χρώμα του χρήματος θα δουν ως την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρέλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα μοιραστούν 900.000 ευρώ, δηλαδή το 90% του ποσού που κατάφεραν να συγκέντρωσαν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Εκτός των ποδοσφαιριστών, θα πληρωθούν για τον μήνα Ιανουάριο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ έπεισε λίγους από τους μετόχους να συνδράμουν και μαζεύτηκε ένα ποσό λίγο μικρότερο από 1,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων οι 900.000 ευρώ θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο ώστε με το υπόλοιπο να πληρωθούν και οι υπάλληλοι της εταιρείας.
Το σύνολο των οφειλομένων προς τους παίκτες της Ένωσης ως και την 31η Ιανουαρίου αντιστοιχεί σε περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, τα οποία βάσει της συμφωνίας με εκείνους αλλά και την απαίτηση που έχει η UEFA θα πρέπει να καταβληθούν ως την 31η Μαρτίου.
Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο να γίνει δεδομένου ότι οι μέτοχοι, πλην των Χατζηιωάννου και Νοτιά, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης για την καταβολή των 300.000 ευρώ.
Γι αυτό και η διοίκηση επέλεξε να δώσει σχεδόν όλο το ποσό που κατάφερε να αντλήσει (μέσω μετόχων και εσόδων) στους ποδοσφαιριστές, αποπληρώνοντας κατά τον τρόπο αυτό μεγαλύτερος μέρος από το 1/3 των οφειλομένων προς αυτούς.
Επίσης σήμερα ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ηλίας Μπόβαλης θα ανακοινώσει στους υπαλλήλους ότι θα πληρωθούν τον μήνα Ιανουάριο.
Μόνο ο Δέλλας εκτός…
Στην προπόνηση του «δικεφάλου», συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Κοντοές που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Μοναδική απώλεια ο Τραϊανός Δέλλας που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και φυσικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει την ώρα που θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Κυριακής, στις 17:15.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442