Αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων
Για τα τρέχοντα θέματα της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος 2013», ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής το ΔΣ που συνεδρίασε την Πέμπτη. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πορεία των έργων, στα αποτελέσματα της διυπουργικής συνάντησης για την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών, καθώς και στην επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου της ΔΕΜΑ στο Βόλο και στη Λάρισα.
Για τα τρέχοντα θέματα της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος 2013», ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής το ΔΣ που συνεδρίασε την Πέμπτη.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πορεία των Μεσογειακών Έργων, στα αποτελέσματα της διυπουργικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου για την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών, καθώς και στην επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου της ΔΕΜΑ στο Βόλο και στη Λάρισα (2-4/8), για την παρακολούθηση της πορείας της διοργάνωσης.
Εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε:
1. Τις αναγκαίες προσλήψεις και στελέχωση της ΟΕΜΑ, βάσει του εγκεκριμένου οργανογράμματος της εταιρείας
2. Τα μισθολογικά κλιμάκια της εταιρείας
3. Τροποποιήσεις στις αρμοδιότητες του Προέδρου και της Διευθύνουσας Συμβούλου
Τέλος, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο αίτημα της ΟΕΜΑ προς το Υπουργείο Οικονομικών, για τον ορισμό ορκωτών ελεγκτών για τον οικονομικό και δημοσιονομικό έλεγχο της εταιρείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.