Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Αιγάλεω
Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Αιγάλεω με 103-77, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, και παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
89
Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Αιγάλεω με 103-77, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, και παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο όταν και παρακολουθούσε από απόσταση βολής το σκορ, όμως το «τριφύλλι» φρόντισε πριν τη λήξη του να πάρει διψήφια διαφορά και να κάνει πιο εύκολο το έργο του στο δεύτερο μέρος όπου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα του (11-6) ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και με τη βοήθεια του Βασίλη Σπανούλη, που πέτυχε έξι πόντους στην πρώτη περίοδο, κατάφερε να προηγηθεί αρχικά 17-11 και μέσα σε λίγα λεπτά να πάρει διψήφια διαφορά 22-11.
Η είσοδος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πολύ γρήγορα έφτασε τους 10 πόντους, ανέβασε και άλλο τους «πράσινους» που έφτασαν στο +16 (27-11). Ο Ντόνι ΜακΓκραθ κρατούσε όρθιο το Αιγάλεω και με δικό του τρίποντο ολοκλήρωσε ένα σερί 15-2 που μετέτρεψε το 31-18 σε 33-32. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα απαντώντας με 13-2 με τον Χατζηβρέττα να πυροβολεί έξω από τα 6,25 και πήγε στα αποδυτήρια με αέρα 13 πόντων 46-33.
Ο Μάικ Μπατίστ έπιασε δουλειά στην τρίτη περίοδο και έφτασε και αυτός σε διψήφιο αριθμό πόντων βοηθώντας την ομάδα του να αυξήσει τη διαφορά της στο +17 (64-47). Ο ΜακΓκραθ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του (20π.) για να μην ανοίξει και άλλο η ψαλίδα, όμως ο Ντρου Νίκολας και ο Ντούσαν Σάκοτα άνοιξαν πυρ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου τελειώνοντας το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες (81-56).
Το Αιγάλεω πέταξε λευκή πετσέτα στο παρκέ και ο Παναθηναϊκός άρχισε να ψάχνει την κατοστάρα αυξάνοντας παράλληλα και το προβάδισμα του (94-64).
Οι 100 πόντοι ήρθαν τελικά με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη με το άκουσμα της κόρνας της λήξης να βρίσκει τον Παναθηναϊκό νικητή με 103-77.
Τα δεκάλεπτα: 22-11, 46-33, 66-49, 103-77
Διαιτητές: Σχινάς, Αφεντουλίδης, Πουρσανίδης Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 15 (3), Κέτσμαν, Σπανούλης 14 (1), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 10, Φώτσης, Χατζηβρέττας 12 (4), Νίκολας 10 (3), Τσαρτσαρής 13, Διαμαντίδης 4, Πέκοβιτς 6, Σάκοτα 15 (2).
ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Ζευγώλης): Γκάμπρανς 9, Αγγελόπουλος Δ., Τέιλορ 7, Κουπίδης 5 (1), Χάρντιν 7, ΜακΓκραθ 24 (4), Μαγγουνής 4, Αγγελόπουλος Ν. 2, Τζιγκουνάκης, Καλλινικίδης 10, Γκρούνχαϊντ 9 (1), Γκιζόγιαννης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442