Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, το «Με αγάπη» ταξίδεψε μαζί με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα στο μακρινό Καπίρι της Ζάμπιας, στην πόλη με τα περισσότερα κρούσματα AIDS παγκοσμίως. Δείτε την ανθρωπιστική δράση των Γιατρών χωρίς Σύνορα σε έναν τόπο βασανισμένο.Με τη Μαρί Κυριακού.Σήμερα Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, στις 18.50 στον ΑΝΤ1.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, το «Με αγάπη» ταξίδεψε μαζί με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα στο μακρινό Καπίρι της Ζάμπιας, στην πόλη με τα περισσότερα κρούσματα AIDS παγκοσμίως. Δείτε την ανθρωπιστική δράση των Γιατρών χωρίς Σύνορα σε έναν τόπο βασανισμένο. Με τη Μαρί Κυριακού. Σήμερα Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, στις 18.50 στον ΑΝΤ1.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας