Ενδέκατη σερί νίκη για τους Μπλέιζερς του Πόρτλαντ επί των «Υπερηχητικών»
Το Πόρτλαντ συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία του στο NBA, καθώς έφτασε τις 11 συνεχείς νίκες. Τελευταίο «θύμα» των Μπλέιζερς ήταν το Σιάτλ, το οποίο ηττήθηκε 89-79 στο Πόρτλαντ. Τρίτη σερί επιτυχία για του Λέικερς οι οποίοι επικράτησαν του Φοίνιξ στο Λος Αντζελες με 112-115 ενώ νικητές Ο «King James» οδήγησε με 25 πόντους τους «Καβς» στη νίκη επί των Χιτ με 96-82.
Το Πόρτλαντ συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία του στο NBA, καθώς έφτασε τις 11 συνεχείς νίκες. Τελευταίο «θύμα» των Μπλέιζερς ήταν το Σιάτλ, το οποίο ηττήθηκε 89-79 στο «Ρόουζ Γκάρντεν» του Πόρτλαντ.
Κορυφαίοι των γηπεδούχων ήταν οι Μπράντον Ρόι και Τράβις Τζακ, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 17 πόντους έκαστος. Μάλιστα, ο Ρόι σημείωσε τους 13 από τους 17 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το Πόρτλαντ κατάφερε να αυξήσει το υπέρ του προβάδισμα, το οποίο στην ανάπαυλα ήταν δύο πόντοι (46-44).
Στο μεταξύ, οι Λέικερς σημείωσαν την τρίτη σερί επιτυχία τους, επικρατώντας του Φοίνιξ στο «Στέιπλς Σέντερ» του Λος Αντζελες με 122-115. Τους «λιμνανθρώπους» οδήγησαν στην επιτυχία ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σημείωσε τους 26 από τους συνολικά 38 πόντους του στο β’ ημίχρονο, και ο Αντριου Μπάιναμ, που είχε απολογισμό 28 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 12 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ (ρεκόρ περιόδου).
Τέλος, οι Καβαλίερς επέστρεψαν στις νίκες, καθώς υπέταξαν το Μαϊάμι στην «Κουίκεν Λόουνς Αρίνα» του Κλίβελαντ με 96-82. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 25 πόντους, ωστόσο σημαντική ήταν η συμβολή και του Ντάνιελ Γκίμπσον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 16 πόντους με τέσσερα τρίποντα.
Συνοπτικά οι αγώνες του NBA, που έγιναν τα ξημερώματα:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας