Ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, σχετικά με το ηχητικό αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στον Β’ Ημιτελικό του «Sign For Greece», ο οποίος προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου.
Χάρης Βαρθακούρης: Εν εξάλλω
Καθ’ όλη την διάρκεια του show, ο τραγουδιστής έκανε 2 tweets, που αναφέρονται στον ήχο της παραγωγής, γεγονός που βρήκε σύμφωνους πολλούς τηλεθεατές.
Ο καλλιέχνης ανέφερε τα εξής: «Γ@μώ τον ήχο σας. Μα δεν μπορούν να μας δώσουν ήχο από την κονσόλα; Είναι σαν να έχει πάει φίλος και με παίρνει από το κινητό του!!!».
Στον τελικό ο αδερφός του good job Nicky
Μεταξύ των διαγωνιζόμενων και ο άλλος γιος του Γιάννη Πάριου, ο Good Job Nicky, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό.
Ο 30χρονος τραγουδιστής συνδυάζοντας χαρακτηριστικά ηλεκτρονικής μουσικής και R&B στοιχείων, πήρε πρώτος την πρόκριση για τον εθνικό τελικό της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς πως ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.
Με το Dark Side of the Moon, ο νεαρός καλλιτέχνης συνδύασε δυναμικούς ηλεκτρονικούς ήχους με μια ελαφρώς ρετρό ατμόσφαιρα.
Eurovision 2026 – Β’ Ημιτελικός: Ποιοι πέρασαν στον εθνικό τελικό
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.