in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > ΑΕΚ: Τα έσοδα που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο Conference League από τα νοκ-άουτ παιχνίδια ως και τον τελικό
Με ανάρτησή στο Twitter, η σελίδα «Football Meets Data» μας παραθέτει λίστα με τα ως τώρα των ομάδων που μετείχαν στο UEFA Conference League, καθώς επίσης και τα έσοδα που μπορούν να φτάσουν από τη φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων (δηλαδή τα πλέι οφ) και μέχρι τον τελικό της Λειψίας. Πόσα χρήματα μπορεί να εξασφαλίσει η ΑΕΚπέραν των 9.432.000 ευρώ που έχει κερδίσει μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Κραϊόβα.
Πρώτα από όλα η Σαχτάρ του Ντόνετσκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα έσοδα ως τώρα καθώς σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα έβαλε στα ταμεία της 10,3 εκατομμύρια ευρώ! Από εκεί και πέρα Στρασβούργο και Σπάρτα Πράγας «άγγιξαν» επίσης το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων.
Σαχτάρ «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10,3 εκατομμύρια ευρώ!
Η Στρασβούργο και η Σπάρτα ξεπέρασαν επίσης τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Οι 8 κορυφαίες ομάδες της βαθμολογίας κέρδισαν μπόνους +1,2 εκατομμυρίων ευρώ
Οι ομάδες που τερμάτισαν στο 9-16 κέρδισαν μπόνους +400.000 ευρώ
Οι ομάδες που τερμάτισαν στο 17-24 κέρδισαν μπόνους +200.000 ευρώ
Από τα πλέι οφ και μέχρι τον τελικό οι ομάδες θα κερδίζουν χρήματα μόνο από την περαιτέρω πρόκρισή τους σε γύρους νοκ άουτ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα σε μεμονωμένους αγώνες:
Οι ομάδες που θα φτάσουν στους «16» μέσω των πλέι οφ νοκ άουτ θα λάβουν +€800.000
Οι ομάδες που θα φτάσουν στους «8» θα λάβουν επιπλέον +€1,3 εκατ.
Οι ομάδες που θα φτάσουν στους «4» θα λάβουν επιπλέον +€2,5 εκατ.
Οι ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν επιπλέον +€4 εκατ.
Οι νικητές του Conference League θα λάβουν επιπλέον +€3 εκατ.
Αναλυτικά τα εγγυημένα έσοδα των ομάδων στο Conference League
[💰🟢 UECL prize money rankings before the start of KO stage]
▪🇺🇦 Shakhtar jumps to the top of the table with €10.3m! ▪🇫🇷 Strasbourg and 🇨🇿 Sparta also climbed over €10m! ▪Top 8 clubs earned a +€1.2m KO bonus ▪Clubs 9-16 earned a +€400k KO bonus ▪Clubs 17-24 earned a… pic.twitter.com/ba0cdJ0rkP
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!