Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε επί της Καϊράτ με τον Μαρτίνς και λίγα λεπτά μετά έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, με τα δοκάρια των Ταρέμι και Ελ Κααμπί.
Στο 73ο λεπτό του αγώνα ο Ζέλσον Μαρτίνς έδωσε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα επί της Καϊράτ, σε αυτό το κρίσιμο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στην Αστάνα, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Λίγο μετά μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και δύο ακόμη τεράστιες ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ.
Στο 76′ σε μια τριπλή ευκαιρία, ο Αναρμπέκοφ απέκρουσε το σουτ του Ταρέμι με τη μπάλα να σταματά και στο δοκάρι. Σε δεύτερο χρόνο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε και την κεφαλιά του Ελ Κααμπί και στο «ριμπάουντ» πλάσαρε ξανά άουτ ο Ταρέμι.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί έφυγε στην αντεπίθεση και βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως του σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.