Ο ΠΑΟΚ πήρε εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό
Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την στήριξη απο τους φιλάθλους τους στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (17/9, 17:30), καθώς οι γηπεδούχοι συμφώνγησαν να δώσουν εισιτήρια
Με τον κόσμο στο πλευρό του θα είναι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Λεβαδειακό την προσεχή Τετάρτη(17/9, 17:30).
Μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το 3/3 στο πρωτάθλημα, ο «δικέφαλος του βορρά» στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Betsson, καθώς θα φιλοξενηθεί στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα, για την 1η αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης.
Η δύο ΠΑΕ συμφώνησαν για την παρουσία των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων στη Βοιωτία, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στο πλευρό της τον 12ο «παίκτη» και μοναδικό σκοπό το νικηφόρο ξεκίνημα.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.