Τα αποφάγια, η απώλεια της μητέρας του και τα βινύλια: Μέσα στην εφηβική ζωή του Bono των U2
Ο 66χρονος rock star Bono μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του - και δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή που κάνει τώρα.
Εδώ και 45 χρόνια θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους rock star του πλανήτη. Ως leader των U2, ο Bono έχει κερδίσει 22 βραβεία Grammy, έχει εισέλθει στο Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα (όπως αυτό του Order of Liberty από τη βασίλισσα Ελισάβετ) και φυσικά έχει «χτίσει» μια περιουσία που αγγίζει τα 500 εκατ. δολάρια.
Ωστόσο τα εφηβικά του χρόνια δεν είχαν καμιά σχέση με τη ζωή που κάνει σήμερα. Και για αυτά μίλησε ο 66χρονος καλλιτέχνης στο podcast Ruthie’s Table 4.
View this post on Instagram
Ο Bono αναφέρθηκε στην περίοδο μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του όταν ήταν μόλις 14 ετών, όταν έτρωγε τα αποφάγια από τα αεροπλάνα του αεροδρομίου του Δουβλίνου, όπου δούλευε ο μεγαλύτερος αδερφός του Νόρμαν.
«Μετά την απώλεια της μητέρας μου, τις περισσότερες φορές επέστρεφα πίσω με μια κονσέρβα κρέας, λίγα φασόλια και μια πατάτα» θα πει ο Bono και θα συμπληρώσει: «Ήμουν έφηβος και υποθέτω ότι το φαγητό ήταν απλά ένα ‘καύσιμο’ για να βγει η μέρα».
View this post on Instagram
«Θυμάμαι το σπίτι μας ήταν περίπου 3,5 χλμ μακριά από εκεί που δούλευε ο Νόρμαν και κάθε μεσημέρι πήγαινα για να πάρω το φαγητό» τόνισε ο γνωστός μουσικός και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι ότι στα μάτια μας ήταν εξωτικά αυτά τα γεύματα. Θυμάμαι όταν μια φορά που έδωσαν ένα ιταλικό πιάτο που κανείς μας δεν είχε ακούσει ξανά: λαζάνια».
Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να παίρνει ως φαγητό τα αποφάγια από τα αεροπλάνα, ο Bono ήταν ξεκάθαρος γιατί το έκανε: «Εννοείται ότι προτιμούσα να ξοδεύω το χαρτζιλίκι μου σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως το single Hello Hooray του Άλις Κούπερ».
//Κεντρική φωτογραφία: EPA / KAY NIETFELD
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442