Ο IShowSpeed ήρθε (ξανά) στην Αθήνα και ο Αντετοκούνμπο τον πήγε στην Ακρόπολη – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας
Εκατοντάδες πιτσιρίκια ακολουθούσαν τον IShowSpeed ουρλιάζοντας έως τον βράχο της Ακρόπολης σε μια εικόνα που... δεν θα έλεγε κάποιος ότι αποτελεί και διαφήμιση για τη χώρα μας.
Στην Ακρόπολη σήμερα δεν συναντήθηκαν μόνο η ιστορία και οι τουρίστες, αλλά και… ο IShowSpeed. Ο πασίγνωστος Youtuber με τους 41 εκατομμύρια subscribers και το σταθερά υψηλό ντεσιμπέλ, έκανε στάση (ξανά) στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού του tour, και -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν πέρασε ακριβώς απαρατήρητος.
Το σενάριο γνωστό: live stream, ένταση, φωνές, τρέξιμο, κάμερε- όπως άλλωστε κάνει σε κάθε χώρα την οποία επισκέπτεται.
Η επίσκεψη του IShowSpeed στην Ελλάδα
Ωστόσο, αυτή τη φορά το σενάριο ήταν λίγο διαφορετικό, αφού όλα τα παραπάνω συνέβησαν μπροστά στον Παρθενώνα, με φόντο την Ακρόπολη και… soundtrack τις χαρακτηριστικές του εκρήξεις.
Το είχαμε ξαναδεί πέρσι, αλλά αυτή τη φορά… υπήρχε και αναβάθμιση. Guest εμφάνιση: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Γιάννης, ευγενής και χαμογελαστός, προσπάθησε να συστήσει τη δική του Ελλάδα στον Αμερικανό Youtuber.
Πέρασαν από τα Σεπόλια, τη γειτονιά που μεγάλωσε ο Greek Freak. Εκεί, έπαιξαν μπάσκετ και σκόρπισαν γέλιο, με κορυφαίο στιγμιότυπο, το κάρφωμα του Speed.
View this post on Instagram
Στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό και… δοκίμασαν μουσακά, σουβλάκι και χωριάτικη, ενώ περπάτησαν και στην Πλάκα.
Κάπου εκεί όμως, το ιντερνετικό «πανηγύρι» πήρε τον έλεγχο. Παιδιά έτρεχαν πίσω από το αυτοκίνητό του με πατίνια, φώναζαν, κουνούσαν μπανάνες – ο ενθουσιασμός ξεχείλισε -κι όχι με την καλή έννοια.
Ο Speed, με την οικεία πλέον ενεργητικότητα που θυμίζει σκηνή από καρτούν, μετέτρεψε για λίγες ώρες το κέντρο της Αθήνας σε YouTube arena. Δεν είναι και τόσο συχνό το φαινόμενο να ακούγονται στριγκλιές δίπλα από τις Καρυάτιδες, αλλά να που γίνεται.
Το TikTok πήρε φωτιά, το Twitter παρακολούθησε με ανάμεικτα συναισθήματα, και το feed μας γέμισε με στιγμιότυπα από σουβλάκια, ουρλιαχτά και δεκάδες ανθρώπους να ακολουθούν σαν υπνωτισμένοι μια διαδικτυακή προσωπικότητα.
Το τι ακριβώς έμεινε από αυτή την επίσκεψη – εκτός από λίγα likes και ένα ακόμα live stream – είναι προς συζήτηση.
Αυτό που μένει όμως σίγουρα, είναι η εικόνα του Γιάννη: ψύχραιμος, μετρημένος, πραγματικός οικοδεσπότης. Σε έναν κόσμο που μετράει views, εκείνος μετράει αξίες. Και ευτυχώς – γιατί αλλιώς, τι θα έμενε;
- Ο Χενκ Τεν Κάτε αναλαμβάνει το Σουρινάμ με στόχο το Μουντιάλ 2026
- Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για φερόμενη κακοποίηση παιδιών σε κρατικά ιδρύματα της Ουγγαρίας
- «Σύρραξη» στο Χερσόνησος – Εργότελης: Κουτούλησε αντίπαλο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (vid)
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)











![Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6774268-1200x800-1-128x85.jpg)
























![Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6774268-1200x800-1-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442