Παραχώρηση κατά χρήση του γηπέδου της Δόξας Δράμας, για δέκα χρόνια, από τον Γ.Σ. Δόξα προς τον Δήμο Δράμας
Δήμαρχος Δράμας: »Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες τεχνικές και διοικητικές διαδικασίες, που θα επιτρέψουν στη Δόξα να χρησιμοποιεί το γήπεδο»
Με την απόφαση αυτή και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δήμου Δράμας, μπορούν πλέον να προχωρήσουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την τακτοποίηση και νομιμοποίηση των υφιστάμενων αυθαίρετων κτισμάτων, την έκδοση των σχετικών οικοδομικών αδειών, την υλοποίηση τεχνικών έργων που θα εξασφαλίσουν τις κατάλληλες υποδομές ώστε να αδειοδοτηθεί το γήπεδο και να αποδοθεί, λειτουργικό και ασφαλές, στην ιστορική ομάδα και στην τοπική κοινωνία.
Δίνουμε τέλος σε μια πολυετή εκκρεμότητα
Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ανέλαβε την ευθύνη να προχωρήσει ένα ζήτημα που εκκρεμούσε για πολλά χρόνια, υλοποιώντας μια δέσμευση που δικαιώνει τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τη νεολαία της Δράμας. Όπως δήλωσε σχετικά:
«Με αυτή την απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, δίνουμε τέλος σε μια πολυετή εκκρεμότητα. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες τεχνικές και διοικητικές διαδικασίες, που θα επιτρέψουν στη Δόξα να χρησιμοποιεί το γήπεδο με ασφάλεια, νομιμότητα και αξιοπρέπεια.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για έναν ιστορικό σύλλογο που έχει προσφέρει τόσα στον αθλητισμό της περιοχής.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.