Γιώργος Βαγιαννίδης: Οι Πορτογάλοι στην Αθήνα, οι σκάουτς της Μπολόνια και η κλήση του Μάρκο Σίλβα
Το In.gr έχει το ρεπορτάζ για τα δρομολόγια και τις επικοινωνίες των εκπροσώπων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που βρέθηκαν στην Αθήνα για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Τι παίζει με Μπολόνια και Φούλαμ.
Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε στείλει αντιπροσωπεία το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για να δρομολογήσει εξελίξεις στη διεκδίκηση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Στην πρωτεύουσα βρέθηκαν διοικητικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας και ένας ατζέντης, ο οποίος δουλεύει συχνά για λογαριασμό της σε μεταγραφικές υποθέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίδυμο των «λιονταριών» παρακολούθησε την Κυριακή στον Βαγιαννίδη στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Αν και η παρουσία τους δεν αποσκοπούσε στην αξιολόγηση του διεθνούς δεξιού μπακ, αφού η απόφαση των Πορτογάλων για την απόκτηση του Βαγιαννίδη είναι ειλημμένη.
Ο εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ συνομίλησε με την οικογένεια του 24χρονου αμυντικού, καθώς και με ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Αυτό που μετέφερε ήταν μία προσφορά 6 εκατομμυρίων ευρώ εφάπαξ για τα δικαιώματα του Βαγιαννίδη, συν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ υπό τη μορφή μπόνους συμμετοχών.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή παρέπεμψε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία απάντησε αρνητικά. Επιπροσθέτως, έθεσε ως τιμή διαπραγμάτευσης για τον Βαγιαννίδη τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Το στέλεχος της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας δεν κατέθεσε επίσημη αντιπρόταση, όμως ενημέρωσε για την πρόθεση τα 8 εκατομμύρια ευρώ να μετατραπούν σε ενιαίο ποσό και όχι να είναι προαιρετικά. Εντούτοις, δύσκολα αυτά τα χρήματα θα αποτελέσουν βάση συζήτησης για τους «πράσινους».
View this post on Instagram
Η εφημερίδα «Record» σωστά έγραψε την Τρίτη ότι δεν υπάρχουν άλλες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον διεθνή παίκτη. Πράγματι, ο εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ έφυγε από την Αθήνα και ανανέωσε το ραντεβού του με τους μάνατζερ του Βαγιαννίδη σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέφερε τις απαιτήσεις της, οπότε απλώς θα περιμένει νέα πρόταση. Όσο για την πλευρά του Βαγιαννίδη, τηρεί στάση αναμονής και δεν έχει άγχος για να μετακομίσει το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Αν και όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση, ο «Βάγια» θα την επεξεργαστεί με τους ανθρώπους του.
Η «A Bola» επανήρθε με πιο φρέσκο ρεπορτάζ, ισχυριζόμενη ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα πληρώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί ο Παναθηναϊκός. Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν έχει μεταφερθεί από τους Πορτογάλους στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και θα φανεί στη συνέχεια εάν ισχύει.
Στο μεταξύ, ο Βαγιαννίδης έχει πέραση σε αρκετά μέρη… Σκάουτς της Μπολόνια βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης» για να δουν τον Βαγιαννίδη, έχουν ενημερώσει το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη για την παρουσία τους, αλλά μέχρι εκεί. Παράλληλα, η Φούλαμ φροντίζει να εκπέμπει μηνύματα ενδιαφέροντος για τον «Βάγια» και σύμφωνα με φήμες από την Αγγλία, έχει υπάρξει τηλεφώνημα από τον προπονητή της, Μάρκο Σίλβα!
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442