Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/1) στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Οδού Πετμεζά.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του in οδηγός ταξί έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα και το φανάρι το οποίο καταστράφηκε.
Το ταξί
Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο και αν ενεπλάκη άλλο όχημα, αν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό ή κάτι έπαθε ο ίδιος.
Κυκλοφοριακά προβλήματα
Όπως ήταν επόμενο λόγω του τροχαίου στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα και η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες από τη λεωρφόρο Αμαλίας μέχρι το ύψος της Πετμεζά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας