Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 9:00 σήμερα το πρωί, με την εμπλοκή δύο αυτοκινήτων επί της Λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου κοντά στην κεντρική πλατεία στο Κορωπί.
Σύμφωνα με το mesogeianews, ο οδηγός ενός οχήματος κινούμενος επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς την κεντρική πλατεία, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο ΙΧ.
Σφοδρή σύγκρουση
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το σταθμευμένο όχημα εκτινάχθηκε και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο που το ξερίζωσε.
Και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές ωστόσο ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Οι φωτογραφίες από το mesogeianews είναι ενδεικτικές της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).