Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα στον πάγκο των «λιονταριών», αφού το τελευταίο είναι εκτός, αφού αποφάσισε να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα μέσα του μήνα.
Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ δεν ξέχασαν την προσφορά του 39χρονου στον σύλλογο και με ένα εντυπωσιακό πανό έγραψαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
Φυσικά ούτε η διοίκηση του κλαμπ θα μπορούσε να τον αφήσει έτσι, κάνοντάς του δώρο ένα πορτραίτο με το όνομά του και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την ομάδα, συν φυσικά τη λέξη «ευχαριστώ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.