Σε «σπίτια» μετατρέπονται πεζοδρόμια και δημόσιοι χώροι σε «χωματερές»
Ο άνισος αγώνας που δίνουν οι δήμοι για να διατηρούν τον δημόσιο χώρο καθαρό και να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ατυχήματος.
Αυτό που «περνάνε» οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας στους Δήμους της χώρας είναι αδύνατο να γίνει κατανοητό, εκτός αν κανείς περάσει έστω και ένα 24ωρο μαζί τους. Ο «γολγοθάς» επίσης των εργαζόμενων στους τομείς της καθαριότητας στους δήμους δε, είναι απερίγραπτος. Ακόμη και σε συνθήκες ακραίου καύσωνα και ειδικών συνθηκών, κάποιοι μετατρέπουν τον δημόσιο χώρο σε «χωματερή».
Τα παραδείγματα πολλά σε όλη την Ελλάδα. Στο in αναφέρουμε δυο πρόσφατες αναρτήσεις αρμοδίων αντιδημάρχων καθαριότητας προκειμένου να αποτυπώσουμε την κατάσταση.
Περίπτωση 1η: Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Ανάρτηση Κατερίνας Γκούμας, αντιδημάρχου καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ποιότητας ζωής Χολαργού
«Είναι πολύ απλά, ένα τηλεφώνημα»


Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά, είναι η πραγματικότητα. Μαζί.
Θα ήθελα όμως με λύπη να πω αυτή τη φορά, ντροπή σε αυτούς που απόψε το βράδυ δημιούργησαν αυτή την εικόνα έξω από το 1ο Δημοτικό Χολαργού, φυσικά χωρίς πρότερη ενημέρωση.
Είναι κρίμα να μην υπάρχει η ευαισθησία, η λογική και ο σεβασμός στους συμπολίτες και στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου.
Η Υπηρεσία θα επιληφθεί όπως πάντα και για ακόμη μια φορά ζητώ εκ μέρους όλων των υπαλλήλων, αλλά και της διοίκησης, τη συνεργασία των πολιτών.
2106537261 Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χολαργού»
Περίπτωση 2η:Δήμος Ηρακλείου
Ανάρτηση αντιδημάρχου Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκου Γαλιτάκη


- Μεταβολικό Σύνδρομο: Η ελληνική καινοτομία από 1000 ελιές που αλλάζει τα δεδομένα
- Μπενεντέτο «Νίττο» Σανταπάολα: Πέθανε ο τελευταίος Νονός της Κόζα Νόστρα
- Όλα τα είχε η Τότεναμ αυτό της… έλλειπε – Χαμός με τα σχόλια σκάουτερ των Spurs που είναι οπαδός της Άρσεναλ
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Οι σχέσεις του 36χρονου Γεωργιανού με τον Αζέρο κατάσκοπο και το ιρανικό λογισμικό
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442