Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα «όρια του» ο Δήμος Γαλατσίου με τα ογκώδη απορρίμματα στους δρόμους

Στα «όρια του» ο Δήμος Γαλατσίου με τα ογκώδη απορρίμματα στους δρόμους

Ο Δήμος Γαλατσίου θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους προκειμένου να εκλείψουν τα φαινόμενα απόρριψης ογκοδών απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης.

Σε καθημερινή βάση, όπως ισχυρίζεται σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γαλατσίου, παρατηρείται ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκοδών αντικειμένων στους δρόμους της πόλης και ζητάει την συνεργασία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι η περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 213-2055338 και 6977264494 ή στο email: katharipoli@galatsi.gr, για να οριστεί συγκεκριμένος χρόνος και τόπος και να μην γίνεται ανεξέλεγκτα σε διάφορες τοποθεσίες.

Θερμή παράκληση, λοιπόν, σε κατοίκους και επιχειρηματίες να ενημερώνουν εγκαίρως για τα ογκώδη αντικείμενα που επιθυμούν να κατεβάσουν στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην παρατηρείται σε καθημερινή βάση το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης (στρώματα, κλαδιά, έπιπλα κ.α) σε σημεία του Δήμου και να μην δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα».

«Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Αδάμ Καραμπέτσος επισημαίνει ότι: «Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός και υπόθεση όλων μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται η εναπόθεση των ογκωδών αντικειμένων μέσα στους κάδους ή σε διάσπαρτα σημεία».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024