Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύσεις κατέθεσε ο Δήμος Γαλατσίου για την κοπή δέντρων

Μηνύσεις κατέθεσε ο Δήμος Γαλατσίου για την κοπή δέντρων

Ο Δήμος Γαλατσίου κατέθεσε μηνύσεις κατά αγνώστου, καθώς όπως υποστηρίζει κόπηκαν αυθαίρετα δέντρα στις οδούς Αγίας Γλυκερίας, Ευρυπίδου και Βυτίνης.

Δύο μηνύσεις κατά αγνώστου κατέθεσε μέσα σε έναν μήνα ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γαλατσίου Σπύρος Αργυρός, για την αυθαίρετη, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος, κοπή δέντρων στο Γαλάτσι και ειδικότερα για τις κοπές δέντρων στις οδούς Αγίας Γλυκερίας, Ευρυπίδου και Βυτίνης.

Η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, προέβη στην ενέργεια αυτή μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου στο συγκεκριμένο σημείο, κατά την οποία διαπιστώθηκε η κοπή δέντρου από άγνωστο ή αγνώστους, με αποτέλεσμα να προκληθεί περιβαλλοντική βλάβη.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου σε δήλωσή του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ανέφερε ότι:  «Η κοπή ή η καταστροφή δέντρων που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς αιτία και άδεια από το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, αποτελεί καταστροφή δημόσιας περιουσίας και γι’ αυτό όποιος προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου. Εμπιστευόμαστε την περιβαλλοντική ευαισθησία των δημοτών, που με την ενεργή τους παρέμβαση συμβάλλουν στην υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024