Καταιγιστικές εξελίξεις στο «Ναυάγιο» – Ποιος χαρακτήρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».
Όπως αποκάλυψε, σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) στα επόμενα επεισόδια χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τον Μιλτιάδη Παντελίδη να βρίσκεται πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν εδώ.
Η εκπομπή προέβη σε μία ακόμα αποκάλυψη. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εισβάλλει στη σειρά.
Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον δικηγόρο Δημοσθένη Καλλέργη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου (μετά τον θάνατο του Παύλου Ξενάτου) στη δίκη του Φοίνιξ που πλησιάζει, η οποία θα είναι και η σημαντικότερη της ζωής του.
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442