Πάνος Βλάχος – Νατάσα Εξηνταβελώνη: Χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης
Οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πλέον μαζί και έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους μετά από έναν χρόνο.
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πώς έχουν πάρει ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης. Το άλλοτε ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα κράτησε χαμηλούς τόνους, ειδικά στην αρχή της σχέσης τους που προσπάθησαν να την κρατήσουν κρυφή. Τους πρώτους τέσσερις μήνες κρατούσαν τον έρωτά τους επτασφράγιστο μυστικό. Κανείς δεν τους είδε σε κοινή δημόσια εμφάνιση ενώ σε καμία περίπτωση οι δυο τους δεν ήθελαν να χαρίσουν στους φωτογράφους κάποιο κοινό τους ενσταντανέ.
Η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο ενώ είχαν γνωριστεί αρκετό καιρό πριν σε κοινή παρέα όπου είχαν βρεθεί. Άνθρωποι χαμηλού προφίλ και οι δύο, είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κατάφεραν εν μέρει, καθώς δεν έκαναν δημόσιες εμφανίσεις σε πολύβουα μέρη όπου γνώριζαν ότι θα είναι κάμερες και φωτογράφοι.
Οι δύο ηθοποιοί, που ήταν ζευγάρι από το προηγούμενο φθινόπωρο, δεν είναι πλέον μαζί.

Τον Ιανουάριο του 2023 έγινε γνωστή η σχέση τους.
Μετά από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life». Οι δυο τους δεν συγκατοικούσαν, όπως είχε συμβεί σε προηγούμενες σχέσεις τους. Ωστόσο το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» αφήνει ένα ερωτηματικό όσον αφορά το αν ισχύει η είδηση του χωρισμού τους.
Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
- «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων»: Η παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο ΔΘΠ
- Μέση Ανατολή: Οι 6 Αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Κουβέιτ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Μέση Ανατολή: Επιστρέφουν στο τραπέζι επιδοτήσεις και Fuel Pass
- Γιόγκα: Επτά στάσεις χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από την καρέκλα σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442