Μαρία Μπακοδήμου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η παρουσιάστρια
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media.
Όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν στα «δίχτυα» επιτήδειων, που χρησιμοποιούν τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους προκειμένου να πουλήσουν διάφορα σκευάσματα.
Τελευταίο θύμα τους η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει σε μια τέτοια ψεύτικη διαφήμιση και εξέπεμψε «SOS».
Η ίδια ενημερώθηκε από διαδικτυακή φίλη της πως το όνομά της χρησιμοποιείται για την προώθηση ενός σκευάσματος που υπόσχεται ένα άκρως νεανικό πρόσωπο.
Αμέσως, η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη.
«Ευχαριστώ τη φίλη που με ενημέρωσε γι’αυτή την ανάρτηση. Είναι ηλεκτρονική απάτη. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Και μπορεί να είναι ένα προϊόν επικίνδυνο για την υγεία σας. Μην τσιμπάτε, το κάνουν συχνά με πολλούς. Να κάνετε πάντα την έρευνά σας για τα προϊόντα που αγοράζετε. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ανάρτησή της

Θύμα και η Ελένη Μενεγάκη
Μόλις την Τετάρτη (17/5) η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τους συνεργάτες της για το μήνυμα ηλεκτρονικής απάτης που έλαβε δήθεν από τα ΕΛΤΑ.
«Με το θέμα των τραπεζών και των καρτών πρέπει να είμαστε γενικώς πολύ προσεκτικοί γιατί πραγματικά δεν σταματάνε να βρίσκουν τρόπους, διάφοροι επιτήδειοι να μας παίρνουν χρήματα. Λίγο πριν κλείσουμε για το Πάσχα, μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε «έχετε να παραλάβετε ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ». Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθα», ξεκίνησε να περιγράφει η παρουσιάστρια.
«Έρχεται το μήνυμα, το διαβάζω και ξέρεις εκείνη την ώρα κομπλάρεις, λες ότι κάποιος από όλους μας θα έχει παραγγείλει κάτι. Και παιδί να έχει παραγγείλει κάτι, σε εμένα θα χτυπήσει. Λες κάτι θα είναι, ΕΛΤΑ. Έλεγε λοιπόν το μήνυμα «επειδή για να σας το κρατήσουμε πάνω από 2 ημέρες θα σας χρεώνουμε με ένα ποσό -που ακούγεται μικρό- τύπου 1,75 ευρώ. Και λες εσύ άμα το ξεχάσω και μείνει εκεί πέρα… Αν, όμως, πας στον αποστολέα, δεν βλέπεις ΕΛΤΑ, βλέπεις κάτι αλαμπουρνέζικα. Και επίσης βλέπεις από κάτω καμιά χιλιάδα ονόματα. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να την πατήσεις και ειδικά όταν βλέπεις μικρά ποσά», συνέχισε.
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442