Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει περήφανη στο Καλλιμάρμαρο

Μαρία Μενούνος: Απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει περήφανη στο Καλλιμάρμαρο

Δείτε την ανάρτησή της...

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Μαρία Μενούνος, καθώς απέκτησε ελληνικό διαβατήριο, κάτι που ήθελε πάρα πολύ.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πανευτυχής κρατώντας το διαβατήριό της, έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Στη λεζάντα γράφει πόσο περήφανη είναι και ευχαριστεί δύο πρόσωπα που τη βοήθησαν πολύ.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την χώρα μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκούτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της

Ετοιμάζεται να γίνει μητέρα

Η περίοδος αυτή είναι μοναδική για την Μαρία Μενούνος γιατί ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια, πριν λίγες ημέρες, αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, θα γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, αποκάλυψε το φύλο του στο podcast Heal Squad x Maria Menounos.

Αναφέροντας λεπτομερώς ότι πολλοί θαυμαστές μάντεψαν ότι θα αποκτούσε αγόρι, αφού φόρεσε ένα μπλε φόρεμα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή live, η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες και δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι».

Επίσης, ανέφερε ότι αυτή και ο σύζυγός της έχουν ήδη επιλέξει το όνομα της κορούλας τους. «Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024