Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Δασκαλάκης: Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά πριν το «αντίο» του στο τραγούδι

Γιώργος Δασκαλάκης: Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά πριν το «αντίο» του στο τραγούδι

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο...

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, πριν λίγες ημέρες έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από το τραγούδι και συγκίνησε τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, θα αποχαιρετήσει το κοινό του την Παρασκευή 19 Μαΐου με ένα μεγάλο live στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνισή μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!

Μετά από πολλή σκέψη… μιλώντας και με τον φίλο μου και Ιερέα στην Ξάνθη Πατήρ Χρυσοβαλάντης Στιβακταράκης και με την οικογένειά μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Νίκος Τερζής, ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…

Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας…

Και εννοείται, όπως δίνω, θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο… Εύχομαι Υγεία σε όλο τον Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Η ανάρτησή του

Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του ο Γιώργος Δασκαλάκης δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές του ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που τον ρώτησαν πώς θα τραγουδήσει την Παρασκευή.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από τις πρόβες και έδωσε μία γεύση από όσα θα γίνουν στην εμφάνισή του.

«Καλησπέρα Αγάπες μου! Χωρίς πολλά λόγια… Απλό…αυθόρμητο… Χωρίς ζέσταμα… Με μια σακούλα φάρμακα καθημερινά και οι πόνοι σε όλο το κορμάκι μου από το θεριό σε σημείο να μην αντέχονται…Αλλά το πιο βασικό ξαπλωμένος…», έγραψε στην ανάρτησή του.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024