Ουκρανία: Χρειαζόμαστε ταχύτερα νέα όπλα λέει ο Ζελένσκι
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε πως οι Ουκρανοί χρειάζονται ταχύτερα νέα όπλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε πως η Ουκρανία αντιμετωπίζει μία πολύ «σκληρή» κατάσταση στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και χρειάζεται να έχει ταχύτερα τις προμήθειες όπλων και νέων όπλων για να αντέξει στις ρωσικές επιθέσεις.
«Η κατάσταση είναι πολύ σκληρή. Μπαχμούτ, Βούλενταρ και άλλοι τομείς στην περιφέρεια του Ντονέτσκ — υπάρχουν συνεχείς ρωσικές επιθέσεις», είπε ο Ζελένσκι στη νυχτερινή του βιντεοσκοπημένη ομιλία. «Η Ρωσία θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος και να εξαντλήσει τις δυνάμεις μας. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε τον χρόνο όπλο μας. Πρέπει να επιταχύνουμε τα γεγονότα, να επιταχύνουμε τις προμήθειες και να ανοίξουμε νέες επιλογές όπλων για την Ουκρανία».
Το μπλόκο Ζελένσκι για την συμμετοχή των Ρώσων στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε επίσης ότι το να επιτραπεί στη Ρωσία να διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 ισοδυναμεί με ένδειξη ότι «η τρομοκρατία είναι κατά κάποιο τρόπο αποδεκτή».
«Οι προσπάθειες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να επαναφέρει τους Ρώσους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι προσπάθειες για να πει σε όλο τον κόσμο ότι η τρομοκρατία είναι κατά κάποιο τρόπο αποδεκτή», δήλωσε ο Ζελένσκι.
Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να «χρησιμοποιήσει (τους Αγώνες) ή οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός ως προπαγάνδα για την επιθετικότητά της ή τον κρατικό σοβινισμό της».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική
- Κατάρ: Απομακρύνεται προσωπικό από την αμερικάνικη βάση Αλ Ουντέιντ
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442