Άντονι Χόπκινς: Γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας – «Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει»
«Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας»
Κλείνει 47 χρόνια νηφαλιότητας και το γιορτάζει με ένα βίντεο που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Άντονι Χόπκινς ενθαρρύνει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλκοολισμού να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.
«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Μια μέρα του 1975, συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός… εθισμός».
Αμέσως μετά η ανάρτησή του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα των θαυμαστών του, μεταξύ αυτών πολλών επωνύμων όπως των Άλεκ Μπάλντουιν, Χιου Τζάκμαν και Αμάντα Κλόυτς.
Σύμφωνα με την Dailmail το σούπερ μόντελ, Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δικής της σκληρή μάχη με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» και έμπνευση στο δικό της «ταξίδι στην ανάρρωση».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Καθ’ οδόν «τσουχτερά» πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Πώς θα υποβάλετε ένσταση
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Προσαγωγή άνδρα με την υποψία της κατασκοπείας στα Μέγαρα
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή – Εναλλακτικές διαδρομές
- Ο Bill Georgoussis και τα περιοδικά που άλλαξαν τον κόσμο – «Το ίντερνετ δε βοηθάει να είσαι up to date»
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442