Η Φαίη Σκορδά χρειάστηκε να κάνει εκπομπή σήμερα χωρίς μια βασική συνεργάτιδά της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής καλημέρισε στο πλατό την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Ελεάννα Τρυφίδου η οποία κάθισε στη θέση της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό μας.
Το πρωί της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά από μια αδιαθεσία που την κράτησε για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
«Να πούμε περαστικά στην Αφροδίτη μας, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι σήμερα μαζί μας», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ενώ αμέσως υποδέχτηκε στο πλατό την Ελεάννα Τρυφίδου με την οποία μετρούν αρκετά χρόνια συνεργασίας.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας