Στον καναπέ του Στούντιο 4 είχε καθίσει προ μηνών ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος φυσικά και ρωτήθηκε για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.
Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν ρωτήσει τον αγαπημένο ηθοποιό αν είχε δει την Δέσποινα Βανδή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο πριν την γνωρίσει.
«‘Επαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μού άρεσαν τα μπουζούκια και πήγαινα. Γιατί ακούω κι αυτό τώρα ότι ο Μπισμπίκης πάει στα μπουζούκια. Και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη, παντού πήγαινα. Έχω πάει στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Μια χαρά ήταν, με τον Σφακιανάκη ήταν τότε. Παντού πάω, δεν έχω στεγανά ότι ο Μπισμπίκης πάει στα Εξάρχεια και στα rock bar. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ούτε είμαι κουλτουριάρης καθόλου» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας