Πέτρος Φιλιππίδης: Δίκη κεκλεισμένων των θυρών ζητά η πλευρά των θυμάτων
Το πιθανότερο είναι το αίτημα να γίνει δεκτό. Τι υποστηρίζει ο συνήγορος του ηθοποιού.
Για τις 28 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί η δίκη του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου αλλά διεκόπη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, προκειμένου να παρευρεθεί ο ίδιος ο ηθοποιός στο δικαστήριο.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (21/3) στο «Πρωινό», ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα καταθέσει αίτημα να γίνει η εξέτασή τους κεκλεισμένων των θυρών.
«Υπάρχει μία εξέλιξη που με προβληματίζει. Είδα ότι η πλευρά προς υποστήριξην της κατηγορίας, θα ζητήσει εξέταση των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μία εξαίρεση από την αρχή της δημοσιότητας της δίκης γιατί πιστεύω ότι η δημοσιότητα διασφαλίζει μία πιο σωστή και πιο ορθή δικαστική απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Όταν υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα σε αδικήματα που έχουν σχέση με τη γενετήσια ζωή, οι καταγγέλλουσες να υποστούν ένα ψυχικό βάσανο, δίνεται η δυνατότητα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αίτημα θα υποβληθεί στη μετά διακοπή δικάσιμο και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό. Από εκεί και πέρα, ας ελπίσουμε οι διαρροές που θα γίνουν να είναι διαρροές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442