Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία προκαλούν σοκ και ξεδιπλώνουν μέσα στα ελάχιστα δευτερόλεπτα όλη τη φρίκη του πολέμου.
Και ενώ ο Πούτιν διαβεβαίωνε ότι δεν θα πειράξει αμάχους, στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του ίντερνετ τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό.
Δεν είναι ο… πόλεμος που έλεγε η Ρωσία
Κάτι που σημαίνει ότι μία εμπόλεμη σύρραξη δεν είναι έτσι όπως προσπάθησε να την περιγράψει η Ρωσία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας