Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καραβάτου: Άγριος καυγάς πριν την αποχώρηση από το STAR

Κατερίνα Καραβάτου: Άγριος καυγάς πριν την αποχώρηση από το STAR

Ο χωρισμός έφερε τα πάνω κάτω για την Κατερίνα Καραβάτου.

Την οριστική της αποχώρηση από την Φωλιά των ΚουΚου, αλλά και το STAR ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου.

Μπορεί το μέλλον της συγκεκριμένης παρουσιάστριας να είναι αβέβαιο, ωστόσο το μέλλον μιας συνεργάτιδας της είναι ξεκάθαρο. Ο λόγος για την Μαριλού Ρεπαπή, η οποία φημολογούνταν τις τελευταίες μέρες πως θα αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Star, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Η ίδια ωστόσο διέψευσε τις συγκεκριμένες φημολογίες, με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Ο καυγάς Καραβάτου – Ρεπαπή

Η συγκεκριμένα ανάρτηση συζητήθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά, η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε πως έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Νέα ηχηρή απώλεια για το Star μετά την Κατερίνα Καραβάτου

Ντόμινο αποχωρήσεων φαίνεται πως έχει σημειωθεί στο Star με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η πρώτη που είπε το «αντίο» της στο κανάλι και μάλιστα, όχι σε πολύ καλό κλίμα αφού η τελευτεία της εκπομπή ήταν αρκετά φορτισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, εδώ και λίγες ώρες, το κανάλι μετράει μία ακόμα αποχώρηση, αυτή τη φορά από τον χώρο της ενημέρωσης.

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια του οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ του καναλιού. Η δημοσιογράφος επέβαλε την παραίτησή της στο Star και επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» αν και οι φήμες τη θέλουν να έχει διαπληκτιστεί με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως όλα δείχνουν, η Κάτια Μακρή βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άλλα κανάλια και μάλιστα, για αναβαθμισμένο ρόλο στο δελτίο ειδήσεων.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024